(Draadloze)Netwerken

Veel apparaten gaan gebruik maken van internet/netwerk waardoor een netwerk meer wordt belast dan een aantal jaar geleden. De internet verbindingen worden steeds sneller maar het netwerk bij u thuis blijft vaak “achter”. Hierdoor vertraagt het netwerk de internetverbinding en kunt u storingen krijgen zoals traag internet, verbindingsproblemen met Wifi enz.

Tegenwoordig is het draadloos internet niet meer weg te denken en veel apparaten zijn voorzien van (draadloos) internet. Als het signaal in huis niet optimaal is krijg je al snel te maken met slecht bereik en traag internet, betonnen muren kunnen het signaal blokkeren of verzwakken. Verschillende providers bieden oplossingen die tot een beter bereik zouden moeten leiden, echter werkt dat niet overal. Wij komen helaas verschillende situaties tegen waarbij het netwerk niet goed is geïnstalleerd/geconfigureerd, dit kan tot problemen zorgen.

De providers doen hun uiterste best om u als klant goed te helpen, echter komen ze niet bij u langs om te zien hoe uw persoonlijke situatie is. Hierdoor kunnen ze niet altijd de juiste oplossing aanbieden. Wij vinden het erg belangrijk om u goed te helpen en een werkend netwerk te installeren.

Mocht u problemen hebben met uw (draadloos)netwerk dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken. Vervolgens kunnen wij een passende oplossing aanbieden zodat uw netwerk problemen verleden tijd zijn. Voor ieder probleem is er altijd een passende oplossing! Een mogelijke oplossing: een mesh netwerk.

Onderstaande producten van Ubiquiti worden gebruikt door Beijens ICT ten behoeve van draadloos netwerk. Bekijk hier de mogelijkheden en specificaties.

Beijens ICT
Beijens ICT
Beijens ICT
Beijens ICT
Beijens ICT
Beijens ICT